ΔΡΟΣΙΑ 10 696x524 1

Α.Ο. Χαλκίς – ΑΠΚΟ Δροσιάς (3-0)

Η ομάδα μας κέρδισε τη Δροσιά 3-0, για τη δέκατη αγωνιστική της πρώτης τοπικής κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι παίχτες μας άνοιξαν το σκορ στο 12′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζουλιώτη. Στη συνέχεια η ομάδα μας, που είχε γενικά την υπεροχή είχε ένα φάουλ στο 28′ με τον Θωμά, με την μπάλα να χτυπά σε σώματα και να αλλάζει την πορεία που είχε προς τα δίχτυα, ενώ στο 44′ το σουτ του Ζαχαριά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Απ’ την πλευρά του ΑΠΚΟ είχε μια καλή στιγμή στο 23′ με κεφαλιά του Κουζούλογλου και τον Φαλαγγίτη να αποκρούει σωτήρια. Στην επανάληψη και έπειτα από μια κεφαλιά του Γεωργίου στο 57′ (απέκρουσε ο Σωτηρόπουλος), το ματς ήταν ανοιχτό ως το 81′, οπότε και ο Μαστροκώστας με κεφαλιά (σέντρα από Σπυράκη), διπλασίασε τα γκολ του ΑΟΧ. Ο επιθετικός της ομάδας μας σκόραρε ξανά στο 86′, με πλασέ αυτή τη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Πριόνας-Κοντογιαννίδης.

ΓΚΟΛ: 12′ Ζουλιώτης, 81′ & 86′ Μαστροκώστας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Ι.Κ. Τσολάκος (70′ Γ. Λάμπρου), Γεωργίου, Θωμάς (63′ Σπυράκης), Τζάβρας, Ι.Θ. Τσολάκος, Σπανός (79′ Λούκας), Ζαχαριάς (70′ Καραχάλιος), Μαστροκώστας, Ζουλιώτης.

ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Τζίδρας, Χ. Κουτσαυλής (83′ Β. Τουλίτσης), Θ. Κουτσαυλής, Ζαχαράκης (83′ Α. Ελευθερίου), Ζουρμπουλής (75′ Κροκόδειλος), Δεληγιάννης, Ι. Λάμπρου, Βαρσαμάς (36′ Φρυγανάς λ.τ.), Κουζούλογλου.

Πηγή: eviasports.gr και dinata athlitika