Χαλκίς Μακρυκάπα 1 0 22 1 2022 85

ΑΕ Μοσχάτου – ΑΟ Χαλκίς (0-0)

Ο ΑΟ Χαλκίς αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς σκορ στο Μοσχάτο κόντρα στην τοπική ομάδα, για την έκτη αγωνιστική του έκτου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Πολύτιμη ισοπαλία για τους ‘νερατζούρι’ που συνεχίζουν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής που θα φιλοξενήσουν τον Παναργειακό, τον οποίο αν κερδίσουν παίρνουν την άνοδο, ενώ ίσως να φτάσει η ισοπαλία, αν ο Απόλλων Ευπαλίου χάσει στο Μοσχάτο, που είναι η πρώτη ομάδα του ομίλου που εξασφάλισε μια θέση στη Γ’ Εθνική. Με σωστή αμυντική τακτική η ομάδα της Εύβοιας δεν έδωσε ιδιαίτερα δικαιώματα στους γηπεδούχους να την απειλήσουν, ενώ στο δεύτερο μέρος έκανε πιο αισθητή την παρουσία της επιθετικά (ακυρώθηκε γκολ του Σπανού πιθανότατα ως επιθετικό φάουλ ή ως οφσάιντ).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπόζνος (Αρκαδίας)/Τσούκας (Αρκαδίας)-Παπαγεωργίου (Αρκαδίας).

ΜΟΣΧΑΤΟ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Κραβαρίτης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Σοσάρι, Τζωρτζάτος, Σιονόπουλος, Χαλβατζής, Νιζάμης, Μητρόπουλος, Πασαλίδης, Θεοδοσίου. (Λοϊζιος, Λίτζας, Σουφεξίδης, Μακρής, Παυλάκης, Βαζαίος, Βακαλόπουλος, Π. Φιζιατώρης, Γ. Φιζιατώρης).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τσατσαρώνης, Τζάβρας, Γεωργίου, Χαλιώτης, Ζουλιώτης, Ι.Θ. Τσολάκος, Σπανός, Καραχάλιος, Γκιόκας. (Μετοχιάτης, Σακκάς, Ι.Κ. Τσολάκος, Βασιλείου, Τρεπεκλής, Μαστροκώστας, Λούκας, Σπυράκης, Ζαχαριάς).