1

ΑΟ Χαλκίς – Λήλας Βασιλικού (2-0)

Ο ΑΟ Χαλκίς νίκησε 2-0 τον Λήλαντα Βασιλικού, για την 20η αγωνιστική της πρώτης τοπικής κατηγορίας Εύβοιας.

Οι ‘νερατζούρι’, που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 21′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπυράκη, ο Σπανός πήρε την κεφαλιά, με τον Λεοντή να αποκρούει και τον Γεωργίου, από κοντά στην επαναφορά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, σε ένα πρώτο μέρος χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ίδια περίπου η εικόνα του αγώνα και στην επανάληψη, με τον ΑΟΧ να συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι στον Λήλαντα που δεν μπορούσε να απειλήσει τους γηπεδούχους, που ουσιαστικά ‘κλείδωσε’ τη νίκη του στο 60′, οπότε και ο Σπανός -αξιοποιώντας σέντρα του Ζουλιώτη- διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Πριόνας-Παππάς.

ΓΚΟΛ: 21′ Γεωργίου, 60′ Σπανός.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Κώστας Χατζέλης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος (85′ Λούκας), Ι.Κ. Τσολάκος, Γεωργίου, Τζαβράς, Ζουλιώτης (70′ Χαλιώτης), Σπυράκης (65′ Μαστροκώστας), Ι.Θ. Τσολάκος, Σπανός (87′ Ζαχαριάς), Γκιόκας (65′ Τρεπεκλής), Τσατσαρώνης.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Νίκος Ρόγκας): Λεοντής, Ευαγγελίνος, Ντάλντι (65′ Τσολάκος), Κουσερής, Αλεξίου (88′ Καρβελάς), Μπενέτος, Νεστουράι (72′ Μανικιώτης), Τσαμπουρής, Μικράκης, Αναγνώστου (86′ Λεμονής), Παναγιώτου.

Πηγή: Eviasports.gr