ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-

Στο παιχνίδι ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού- Α.Ο Χαλκίς που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Αφρατίου το Σάββατο 17\10\2020, προκλήθηκαν επεισόδια εις βάρος του διαιτητή κύριου Φώτη, τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να σχολιάσουμε προς αποφυγή εντυπώσεων που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται.

Έχοντας ξεκινήσει την φετινή πορεία του << Αθλητικού Ομίλου Χαλκίς>> μέσα από την διαφάνεια και την αγάπη για το ποδόσφαιρο, είναι δεδομένο ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την όποια ενέργεια προκλήθηκε στο παιχνίδι αυτό από θερμοκέφαλο φίλαθλο με στόχο τον διαιτητή του αγώνα.

Ως διοίκηση δεν θα ανεχτούμε στο μέλλον τέτοια επεισόδια, τα οποία βλάπτουν κυρίως την εικόνα της ομάδας μας που εκπροσωπούμε και πρόκειται να προβούμε σε όποιες ενέργειες απαιτείται για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο σε ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μας.

Ολοκληρώνοντας, τονίζουμε πως η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη σημασία και προτεραιότητα από το ποδόσφαιρο και για τον λόγο αυτό, θέλουμε να ευχηθούμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τον διαιτητή κύριο Φώτη, για τον πρόσφατο θάνατο προσώπου από τον στενό του οικογενειακό κύκλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χαλκίς