Σκεπαστή – ΑΟ Χαλκίς (0-1)

Ο ΑΟ Χαλκίς κέρδισε στη Σκεπαστή την τοπική ομάδα 1-0, για τη δέκατη τέταρτη αγωνιστική του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι ‘νερατζούρι’, που παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας (στο +2 απ’ τη Μακρυκάπα που ακολουθεί), μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν για πρώτη φορά στο 7′ με κεφαλιά του Μαστροκώστα που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Σπανό να σουτάρει λίγο έξω στην επαναφορά. Ο τελευταίος με σουτ έστειλε και εκείνος την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στο 34′. Απ’ την πλευρά τους οι γηπεδούχοι (είχαν απουσίες και ακριβώς 11 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους) είχαν μια αξιόλογη τελική με τον Μακρή στο 27′ (απέκρουσε με τα πόδια ο Φαλαγγίτης). Τελικά ο ΑΟΧ έφτασε στο γκολ, που αποδείχτηκε αρκετό για να πάρει το ‘τρίποντο’, στο 48′ με κεφαλιά του Μαστροκώστα που αυτή τη φορά κατέληξε στα δίχτυα, αξιοποιώντας κτύπημα κόρνερ απ’ τον Ζουλιώτη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χουλιάρας/Δούκας-Αλεξίου.

ΓΚΟΛ: 48′ Μαστροκώστας

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Στάθης Κατσικογιάννης): Αλατζάς, Τσουπεής, Ανδρέου, Κωνσταντός, Π. Θαλασσινός, Τηλιόπουλος, Α. Γεωργίου, Ι.Β. Θαλασσινός, Μακρής, Θ. Θαλασσινός, Ντούρμας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος): Φαλαγγίτης, Κολλιόπουλος, Ι.Κ. Τσολάκος (74′ Τσατσαρώνης), Π. Γεωργίου, Ι.Θ. Τσολάκος, Ζουλιώτης, Τρεπεκλής (64′ Λούκας), Σπυράκης (90′ Τζάβρας), Σπανός (88′ Χαλιώτης), Μαστροκώστας (64′ Ζαχαριάς), Γκιόκας.

πηγή: eviasports.gr