Κατηγορία: Uncategorized

Ο Ηλίας Κολώνιας και ο Κωνταντίνος Δούκας συνεχίζουν με την κυανόμαυρη φανέλα

Ο Α.Ο. Χαλκίς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους αθλητές  Κολώνια Ηλία και Δούκα Κωνσταντίνου και τους εύχεται υγεία, καλή δύναμη και να πετύχουν τους στόχους τους εντός κι εκτός γηπέδων.

Εκ του Δ.Σ.

Γιάννης Μπινιάκος, Βασιλης Ανυφαντής,Νικος Μανωλοπουλος, Μιχάλης Πατσαβούρας και Αλέξανδρος Πατσαβούρας συνεχίζουν με τη φανέλα μας

Ο Α.Ο. Χαλκίς είναι μια οικογένεια που δεν ξεχνά αυτούς που στα δύσκολα ήταν παρόντες και νικητές. Οι παίχτες που σήκωσαν το βάρος της φανέλας του, όταν άλλοι δεν τολμούσαν να βγουν μπροστά, αποτελούν επίλεκτα μέλη της οικογένειάς μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές μας :

  • Το «βαρύ πυροβολικό» του Α.Ο.Χαλκίς κατά την αγωνιστική περίοδο  2023-2024 Γιάννη Μπινιάκο
  •  Τον αρχηγό μας Βασίλη Ανυφαντή
  •  Τον ακούραστο εργάτη του κέντρου της ομάδας μας Νίκο Μανωλόπουλο
  •  Τα αδέρφια Μιχάλη κι Αλέξανδρο Πατσαβούρα που  έχτισαν το αμυντικό τείχος της ομάδας μας.

Γιάννη, Βασίλη, Νίκο, Μιχάλη, Αλέξανδρε, ο Α.Ο.Χαλκίς σας εύχεται  υγεία και επιτυχίες.  Μαζί θα πάμε τον Α.Ο.Χαλκίς όσο ψηλότερα γίνεται.

Εκ του Δ.Σ.

Ανανέωση συνεργασίας με τον Παρασκευά Λάζρι

Ο Α.Ο. Χαλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με  τον Λάζρι Παρασκευά, ο οποίος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τα χρώματα της ομάδας μας, καθώς με τις ομάδες : Σχολή Ολυμπιακού, Α.Ε. Ληλαντίου, Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου,  Ερέτρια και Νέα Αρτάκη

Ο Α.Ο.Χαλκίς εύχεται στον Παρασκευά να έχει υγεία, δύναμη και εκφράζει τη βεβαιότητά του πως θα αγωνιστεί για τα χρώματα της ομάδας μας  τιμώντας την ιστορία της.

Εκ του Δ.Σ.

Παρασκευάς

Συγκρότηση νέο Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Χαλκίς  – Ορισμός Επιτροπής Μεταγραφών και Επιτροπής σύστασης Ακαδημιών – Ανανέωση με τον προπονητή Τάσο Ταυταρίδη

Έπειτα από τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024  ήρθε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Α.Ο.Χαλκίς.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους :

Πρόεδρος : Γιαμαρέλος Κωνσταντίνος

 Α’ Αντιπρόεδρος : Κόλλιας Νικόλαος 

Β’ Αντιπρόεδρος :  Τσαλιαγκός Ευάγγελος

Γενικός Γραμματέας : Πάττας Γεώργιος

Ταμίας : Δήμας Μιχάλης

Γενικός Αρχηγός : Παπουτσής Φώτης

Εφορος : Πανάρας Δημήτριος

Τσάλας Νικόλαος

Επίσης,  συγκροτήθηκαν :

Α) Επιτροπή μεταγραφών αποτελούμενη από τους :  Γιαμαρέλο Κωνσταντίνο, Παπουτσής Φώτη και Τσαλιαγκό Ευάγγελό και

Β) Επιτροπή για τη σύσταση Ακαδημιών αποτελούμενη από τους Κόλλια Νικόλαο,  Πανάρα Δημήτριο και  Τσάλα Νικόλαο.

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας  με τον προπονητή Τάσο Ταυταρίδη.

Viber 2024 07 04 00 12 50 933

Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Χαλκίς

Ο Α.Ο.Χαλκίς ενημερώνει τα μέλη του και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού  μας ότι τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με θέματα :

  1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  2. Εκλογή Διοίκησης και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο στις 20:00 .

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Εκ του Δ.Σ.

Διοικητικός Απολογισμός του Α.Ο.Χαλκίς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024

Αγαπητοί φίλοι, φίλαθλοι του Α.Ο.Χαλκίς,

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Χαλκίς, της ιστορικότερης ποδοσφαιρικής ομάδας του νησιού μας, συγκάλεσε σήμερα αυτή τη Γενική Συνέλευση για να πραγματοποιήσει τον ετήσιο οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, αλλά και την οργάνωση σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Φίλες και φίλοι, όπως ήδη γνωρίζετε, η ομάδα μας κατέλαβε την 9η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Π.Σ.Εύβοιας. Για το μέγεθος και την Ιστορία του Α.Ο.Χαλκίς ούτε η 9η θέση, ούτε και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄Ε.Π.Σ.Εύβοιας αποτελούν επιτυχία. Η ομάδα μας έχει μάθει να πρωταγωνιστεί, να διεκδικεί νίκες, να προσφέρει χαρές και θέμα στους φιλάθλους της.

Τελικά πώς αποτιμάται η φετινή χρονιά;

 Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να θυμηθούμε  την κατάσταση που υπήρχε στην ομάδα πριν αναλάβει το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα τα ινία της ομάδας.  Να αναλογιστούμε το πλαίσιο και τις συνθήκες και να αξιολογήσουμε αν πετύχαμε ή όχι τους στόχους μας.

Πριν αναλάβουμε, λοιπόν, το τιμόνι του Α.Ο.Χαλκίς το διακύβευμα δεν ήταν οι νίκες και οι επιτυχίες, αλλά η ίδια η ύπαρξη του Α.Ο.Χαλκίς και η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α΄Ε.Π.Σ.Εύβοιας. Ούτε όνειρα υπήρχαν, ούτε οράματα.

Αυτό που υπήρχε ήταν ένα και μοναδικό δελτίο αθλητή, που κι αυτός αμφίβολο ήταν αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μας. Υπήρχε έλλειψη διοίκησης, ταμειακό υπόλοιπο μηδενικό και αδιαφορία από αυτούς που θα έπρεπε φροντίσουν για την τύχη και το μέλλον του Α.Ο.Χ. Πρακτικά η ομάδα ξεκίνησε κάτω από το μηδέν μια απέλπιδα  μάχη να σώσει μια χρονιά που φαινόταν καταδικασμένη και βγαλμένη από τις μελανότερες σελίδες της Ιστορίας της.

Έπειτα από αλλεπάλληλες άγονες Γενικές Συνελεύσεις, τον Αύγουστο του 2023 ο κ. Ρόγκας ανέλαβε την πρωτοβουλία να βρει ένα διοικητικό σχήμα που θα τρέξει την ομάδα και, αξιοποιώντας τις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις με όλους εμάς, αλλά και τις αδιαμφησβήτητες γνώσεις του στο ποδόσφαιρο, θα έβγαζε από το διοιηκητικό αδιέξοδο τον Α.Ο.Χαλκίς και θα τον «κρατούσε πάνω από το νερό» μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη διοίκηση και να μπορέσει και πάλι η ομάδα να βλέπει πιο ψηλά.

Έτσι, στα τέλη Αυγούστου σχηματίσαμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο με ανθρώπους που άλλοι είχαν γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο, άλλοι είχαν εμπειρία σε διοικητικές θέσεις σε άλλα μετερίζια, σε κάθε περίπτωση όλοι μας είχαμε το μεράκι, τη διάθεση και το πείσμα να δομήσουμε μια ομάδα από το μηδέν, να αναστήσουμε τον Α.Ο.Χαλκίς από τις στάχτες του και να δημιουργήσουμε ένα αγωνιστικό τμήμα που θα εξασφάλιζε την παραμονή του στην κατηγορία παίζοντας καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτοί ήταν οι στόχοι μας, αυτές ήταν οι δεσμεύσεις μας, ρεαλιστικές, πρακτικές, ειλικρινείς.

Δεν έχουμε στόχο, ούτε και διάθεση να επιτιμήσουμε κανέναν, σεβόμαστε  όλους όσοι τόσα χρόνια εργάστηκαν για το καλό της ομάδας, ούτε θέλουμε να αποδώσουμε ευθύνες ή να συντάξουμε κατηγορητήρια, όμως η κατάσταση, όταν αναλάβαμε εμείς, ήταν δραματική και στην ουσία η ομάδα  είχε εικόνα κατάρρευσης.

Χρήματα δεν υπήρχαν, εμφανίσεις για το αγωνιστικό τμήμα βρέθηκαν οριακά, όπως έχουμε ήδη πει υπήρχε μόνο ένας αθλητής με δελτίο και σαφέστατα υπήρχε ένα γενικότερο αρνητικό κλίμα στους μικρούς και στους μεγάλους επιχειρηματίες του τόπου μας, οι οποίοι ήταν πολύ επιφυλακτικοί να μας συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν να βρεθούμε χωρίς να υπάρχει λόγος εν μέσω μια προεκλογικής διαμάχης την περίοδο των δημοτικών εκλογών, ότι δήθεν αποτελούσαμε άρμα πολιτικών σκοπιμοτήτων, πράγμα αυταπόδεικτα αναληθές,  η οποία  διαμάχη , βέβαια, σαφώς και έληξε με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, που όμως άφησε τα σημάδια της στην ομάδα για πολλές εβδομάδες δυσχεραίνοντας το έργο μας.

Οι δυσκολίες αυτές σαφώς και μας επηρέασαν αλλά σε καμία περίπτωση δε μας κατέβαλαν.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και ειλικρινά τον πιστό οπαδό και άμεσο συνεργάτη μας κ. Γιώργο Αρτίτσογλου γιατί  τις κρίσιμες εκείνες στιγμές ανέλαβε το οικονομικό βάρος να διεκπαιρεώσει τις απαραίτητες διαδικασίες και τα έγγραφα που αφορούσαν στη συμμετοχή της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελο.

Αρχίσαμε, λοιπόν, το χτίσιμο της ομάδας με τους αθλητές που δέχτηκαν να αναλάβουν το τεράστιο βάρος και την ευθύνη να κρατήσουν τη σημαία της ιστορίας της ομάδας μας ψηλά. Είναι γεγονός, και θα θέλαμε να το αναφέρουμε αυτό κυρίως για παιδαγωγικούς λόγους, ότι εισπράξαμε κι αρκετές αρνητικές απαντήσεις από αθλητές που περιμέναμε να βάλουν πλάτη για τον Α.Ο.Χαλκίς, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν. Δεν πειράζει, η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και πάντως γράφεται από αυτούς που έχουν το θάρρος, το σθένος και την πνευματική δύναμη να βγουν μπροστά στα δύσκολα και να κερδίσουν μάχες που για πολλούς φαίνονται χαμένες.

Αποδείχτηκε, λοιπόν, ότι ο Θεός τα έφερε έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο αθλητών που με επικεφαλής αρχικά τον προπονητή της ομάδας μας κ. Βαγγέλη Τόγια  και από τον Γενάρη και μετά τον προπονητή  κ. Ταυταρίδη Τάσο αποτέλεσαν ένα πολύ δυνατό σύνολο. Δημιοργήθηκε μια σκληροτράχηλη ομάδα που δύσκολα έχανε, πέτυχε σπουδαίες νίκες και που, αν είχε λίγη τύχη στα τελευταία λεπτά πολλών αγώνων θα μπορούσε εύκολα να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος!

Αυτά τα παιδιά απέδειξαν ότι είναι φτιαγμένα για τα δύσκολα, ότι έχουν ποδοσφαιρική μαγκιά και προσωπικότητα, ότι μπορούν να αγωνιστούν υπό αντίξοες συνθήκες και μεγάλη πίεση. Πετύχανε χωρίς προετοιμασία, χωρίς φιλικούς αγώνες, χωρίς καν να ενταχθούν όλοι την ίδια χρονική περίοδο στην ομάδα, χωρίς υλικοτεχνικές ανέσεις και με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος να αντιμετωπίζουν τον Α.Ο.Χαλκίς με το μαχαίρι στα δόντια, για να καταγράψουν στο βιογραφικό τους «μια νίκη απέναντι στη Χαλκίδα».

Στον αγώνα αυτόν σαφώς και γίνανε λάθη, αβλεψίες, αστοχίες, όμως με τη συνδρομή των χορηγών μας, τους επιχειρηματίες του τόπου μας, «επώνυμους» κι «ανώνυμους», τη βοήθεια της Δημάρχου Χαλκιδέων και, κυρίως, με τη δύναμη που έδωσε στην ομάδα ο κόσμος της,  ο απλός φίλαθλος κόσμος της πόλης μας, όλοι εσείς, ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία με συνάμα καλό θέαμα από την ομάδα επετεύχθη.

Ατυχώς, υπήρξαν και κάποιοι που με τη γκρίνια τους, τη μουρμούρα τους από την εξέδρα, τον μηδενισμό αλλά και τον μεγαλοϊδεατισμό τους προκάλεσαν προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα και, θέλουμε να πιστεύουμε, χωρίς να το θέλουν ναρκοθέτησαν την προσπάθειά μας. Εμείς επιμένουμε να πορευόμαστε με ρεαλισμό και σωφροσύνη.

Συνοψίζοντας :

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Χαλκίς εκτιμά ότι έπραξε όλα όσα δεσμεύτηκε να κάνει.

Η ομάδα παρουσίασε μια πολύ σοβαρή εικόνα, κέρδισε εντός των αγωνιστικών χώρων την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα οικονομικά της είναι σε πλήρη τάξη.

Υπάρχει μια καλή εικόνα για τον Α.Ο.Χαλκίς τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας.

Υπάρχει ένα σύνολο παικτών που έχουν πλέον αποκτήσει «Α.Ο.Χίτικη ψυχή» και θέλουν να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά να φορούν τα κυανόμαυρα χρώματα, πράγμα που για εμάς αποτελεί μεγάλο κέρδος, μιας και τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο ο Α.Ο.Χ δε θα χρειαστεί να ξεκινήσει από μηδενική βάση!

Η ομάδα κέρδισε χρόνο και πλέον αποτελεί θελκτικότερο στόχο για πιθανούς επενδυτές, αν τελικά υπάρχουν!

Όμως,  η επιτυχία δε μας τυφλώνει, ούτε μας παρασύρει. Η Διοίκηση δεν είναι αυτοσκοπός, είναι ευθύνη.

Γνωρίζουμε ότι η επόμενη αγωνιστική περίοδος είναι πιο απαιτητική και δύσκολα θα αποδέχονταν κάποιοι, λίγοι μεν, αλλά αρκετοί να προκαλέσουν προβλήματα με τη μουρμούρα και την ίντριγκα, ότι πρέπει να συνεχίσουμε και φέτος σε λιγότερο πρωταγωνιστικό ρόλο, αν θέλουμε να κάνουμε κάτι ουσιαστικό για την ομάδα μας.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.

Ζήτω ο Α.Ο.Χ.!

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Χαλκίς

Χαλκίδα, 22 Μαΐου 2024

Ο Α.Ο.Χαλκίς ενημερώνει τα μέλη του και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού  μας ότι τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με θέματα :

  1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024
  2. Προϋπολογισμός αγωνιστικού τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025
  3. Άλλα θέματα

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια μέρα και ώρα  20:00.

Εκ του Δ.Σ.

Ζήτω ο Α.Ο.Χαλκίς!

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Α.Ο.Χαλκίς αντιμετώπισε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας τον Α.Ο.Καρύστου και με την νίκη  που πέτυχε με σκορ 4-1  ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο της Α΄ Ε.Π.Σ. Εύβοιας, καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

Ως Διοίκηση του Α.Ο.Χαλκίς είχαμε θέσει ως στόχο τη συνέχεια της λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος και την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία. Στόχος όχι αντάξιος της ιστορίας του Συλλόγου μας, όμως ρεαλιστικός, πραγματιστικός και απολύτως δικαιολογημένος, αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες υπό τις οποίες στήθηκε η ομάδα.

Ο Α.Ο.Χαλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές και τους προπονητές και  τους φροντιστές και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Άγγελο Τροχούτσο, οι οποίοι πλαισίωσαν τον αγωνιστικό τμήμα της ομάδας για την εξαιρετική τους παρουσία, την επιτυχημένη τους πορεία, το ήθος και την μαχητικότητα που έδειξαν στους αγώνες. Οι παίκτες μας τίμησαν την κυανόμαυρη φανέλα και θα αποτελούν για πάντα ξεχωριστό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας μας, γιατί στα δύσκολα δήλωσαν παρόντες!

Θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Δήμο Χαλκιδέων και, κυρίως, τη Δήμαρχο της πόλης μας  κ. Έλενα Βάκα, η οποία σε κρίσιμες στιγμές για τον Α.Ο.Χαλκίς στήριξε τον σύλλογο που αποτελεί την κορωνίδα της ποδοσφαιρικής ιστορίας της πόλης!

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους επιχειρηματίες που με τις χορηγίες τους συντέλεσαν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου μας. Χωρίς τη δική σας συνδρομή η συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα θα ήταν αμφίβολη. Μας βοηθήσατε σε  μια δύσκολη οικονομική περίοδο για την πατρίδα μας κι αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην προσφορά σας! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τιμήσαμε την εμπιστοσύνη που μας δείξανε  και αξιοποιήσαμε μέχρι το  τελευταίο Ευρώ τα χρήματα που μας εμπιστεύθηκαν.

Ακόμη θα ήθελε να ευχαριστήσει φιλάθλους της ομάδας μας, επώνυμους κι ανώνυμους, οι οποίοι στήριξαν με την παρουσία τους, κι όχι μόνο, την ομάδα μας σε όλους τους αγώνες, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους παίχτες και τη διοίκηση του Α.Ο.Χαλκίς και έγιναν ασπίδα αλλά και δόρυ του συλλόγου μας άλλη μια χρονιά!

Σε αυτούς τους λίγους, τους  ελάχιστους από κάθε άποψη,  που μονίμως προκαλούσαν προβλήματα και «μοίραζαν απλόχερα» αρνητικότητα, ηττοπάθεια και ως άλλες «Κασσάνδρες» προέβλεπαν την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας μας αλλά και «διαγίγνωσκαν» διοικητική ανεπάρκεια, θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο «συγγνώμη» που διαψέυσαμε τις «προβλέψεις» τους, ίσως όμως φταίει και το γεγονός ότι ο Α.Ο.Χαλκίς δε συμβιβάζεται με την ήττα ή ότι έκριναν εξ ιδίων για τα αλλότρια!

Η Διοίκηση του Α.Ο.Χαλκίς με την ευκαιρία ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα εκδόσει δελτίο τύπου στο οποίο θα ανακοινωθεί ο χρόνος κι ο τόπος της πραγματοποίησης Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και η πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Σε αυτόν τον αγώνα ο Α.Ο.Χαλκίς αναδείχτηκε νικητής. Και τώρα  και πάντα νικητής!

Ζήτω ο Α.Ο.Χαλκίς!

Καλή επιτυχία στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης – Συγχαρητήρια στον Α.Ο.Αμαρυνθιακός

Χαλκίδα, 21Απριλίου 2024

        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλή επιτυχία στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης

Συγχαρητήρια στον Α.Ο.Αμαρυνθιακός

Η Διοίκηση, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο.Χαλκίς εύχεται στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης καλή επιτυχία στον κρίσιμο αγώνα για την άνοδό του στην Football League.

Επίσης, η οικογένεια του Α.Ο.Χαλκίς συγχαίρει θερμά τον Α.Ο. Αμαρυνθιακός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Ε.Π.Σ. Εύβοιας και εύχεται ολόθερμα να πετύχει την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική!

Η επιτυχία τους θα είναι επιτυχία του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και όλοι όσοι το αγαπάμε θα είμαστε δίπλα τους!

Εκ του Δ.Σ.