Ζήτω ο Α.Ο.Χαλκίς!

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Α.Ο.Χαλκίς αντιμετώπισε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας τον Α.Ο.Καρύστου και με την νίκη  που πέτυχε με σκορ 4-1  ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο της Α΄ Ε.Π.Σ. Εύβοιας, καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

Ως Διοίκηση του Α.Ο.Χαλκίς είχαμε θέσει ως στόχο τη συνέχεια της λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος και την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία. Στόχος όχι αντάξιος της ιστορίας του Συλλόγου μας, όμως ρεαλιστικός, πραγματιστικός και απολύτως δικαιολογημένος, αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες υπό τις οποίες στήθηκε η ομάδα.

Ο Α.Ο.Χαλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές και τους προπονητές και  τους φροντιστές και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Άγγελο Τροχούτσο, οι οποίοι πλαισίωσαν τον αγωνιστικό τμήμα της ομάδας για την εξαιρετική τους παρουσία, την επιτυχημένη τους πορεία, το ήθος και την μαχητικότητα που έδειξαν στους αγώνες. Οι παίκτες μας τίμησαν την κυανόμαυρη φανέλα και θα αποτελούν για πάντα ξεχωριστό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας μας, γιατί στα δύσκολα δήλωσαν παρόντες!

Θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Δήμο Χαλκιδέων και, κυρίως, τη Δήμαρχο της πόλης μας  κ. Έλενα Βάκα, η οποία σε κρίσιμες στιγμές για τον Α.Ο.Χαλκίς στήριξε τον σύλλογο που αποτελεί την κορωνίδα της ποδοσφαιρικής ιστορίας της πόλης!

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους επιχειρηματίες που με τις χορηγίες τους συντέλεσαν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου μας. Χωρίς τη δική σας συνδρομή η συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα θα ήταν αμφίβολη. Μας βοηθήσατε σε  μια δύσκολη οικονομική περίοδο για την πατρίδα μας κι αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην προσφορά σας! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τιμήσαμε την εμπιστοσύνη που μας δείξανε  και αξιοποιήσαμε μέχρι το  τελευταίο Ευρώ τα χρήματα που μας εμπιστεύθηκαν.

Ακόμη θα ήθελε να ευχαριστήσει φιλάθλους της ομάδας μας, επώνυμους κι ανώνυμους, οι οποίοι στήριξαν με την παρουσία τους, κι όχι μόνο, την ομάδα μας σε όλους τους αγώνες, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους παίχτες και τη διοίκηση του Α.Ο.Χαλκίς και έγιναν ασπίδα αλλά και δόρυ του συλλόγου μας άλλη μια χρονιά!

Σε αυτούς τους λίγους, τους  ελάχιστους από κάθε άποψη,  που μονίμως προκαλούσαν προβλήματα και «μοίραζαν απλόχερα» αρνητικότητα, ηττοπάθεια και ως άλλες «Κασσάνδρες» προέβλεπαν την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας μας αλλά και «διαγίγνωσκαν» διοικητική ανεπάρκεια, θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο «συγγνώμη» που διαψέυσαμε τις «προβλέψεις» τους, ίσως όμως φταίει και το γεγονός ότι ο Α.Ο.Χαλκίς δε συμβιβάζεται με την ήττα ή ότι έκριναν εξ ιδίων για τα αλλότρια!

Η Διοίκηση του Α.Ο.Χαλκίς με την ευκαιρία ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα εκδόσει δελτίο τύπου στο οποίο θα ανακοινωθεί ο χρόνος κι ο τόπος της πραγματοποίησης Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και η πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Σε αυτόν τον αγώνα ο Α.Ο.Χαλκίς αναδείχτηκε νικητής. Και τώρα  και πάντα νικητής!

Ζήτω ο Α.Ο.Χαλκίς!